Partnerskap

Microsoft

Kompetensen inom Microsofts ekosystem är en av grundpelarna för vår konsultverksamhet. Vi arbetar därför ständigt med att bibehålla och höja vår kunskap.

Sedan första verksamhetsåret har vi kvalificerat oss varje år för Microsofts Guld-nivå på partnerskap. Det säger det mesta om våra konsulters kunnande inom Microsoft. 

VMware

Som ett av de ledande företagen i världen inriktar sig VMware på att effektivisera resan för organisationer att bli digitala företag som levererar bättre upplevelser till sina kunder och ger anställda möjlighet att göra sitt bästa. Deras programvara spänner över app-modernisering, moln, nätverk och säkerhet och digital arbetsyta.

Relevo är återförsäljare och implementerar lösningar från VMware.

Quest

Quest är en global leverantör till 130 000 företag i 100 länder, inklusive 95% av Fortune 500 och 90% av Global 1000. De erbjuder lösningar som hjälper dig att hantera och skydda dina data, ta kontroll över dina hybridmiljöer, hålla reda på allt nätverksanslutna enheter, förbli kompatibla och styr alla identiteter i hela företaget.

Relevo är för närvarande Quest silverpartner och vi återförsäljer och implementerar Quest's lösningar.

Arrow ECS

Arrow Enterprise Computing Solutions är ett globalt technology enablement-företag som levererar innovativa IT-lösningar för att lösa komplexa affärsutmaningar. Med +19.000 anställda världen över är Arrow ett Fortune 500-företag med bland annat en fin topp 100-rankning. Arrow levererar tekniklösningar till ett stort antal marknader, inklusive telekom, informationssystem, transport, medicin, industri och konsumentelektronik. Arrow tillhandahåller specialiserade tjänster och expertis genom hela produktlivscykeln.

Som partners kompletterar Relevo och Arrow varandras erbjudande och möjliggör ett större helhetsgrepp.

Insight

Insight är ett global företag med +11.000 medarbetare i 21 länder och meriter som Fortune 500 och CRN 2019 Solution Provider 500. Insight levererar tjänster inom IT och djup expertis inom licenshantering.

Som partners kompletterar Relevo och Insight varandras erbjudande och möjliggör ett större helhetsgrepp.

Veeam

Veeam är ett globalt leverantör till 82% av Fortune 500-företagen. Veeam levererar ett nytt förhållningsätt och utmanar de traditionella arbetssätten för säkerhetskopiering och återställning av data, dataskydd och datasäkerhet.

Som en av ledarna inom Cloud Data med stöd för multi-cloud miljöer är Veeam unikt positionerat för att hjälpa kunder med sin resa till Cloud Data Management.

Relevo återförsäljer och implementerar Veeams lösningar.

BitTitan

Med rötterna i Seattle-området har BitTitan vuxit till ett globalt företag med anställda från hela världen. Med kontor i Bellevue och Singapore samt team i hela Nordamerika, EMEA och APAC.

BitTitan levererar en automatiseringsplattform för IT-tjänster, utformad för att hjälpa sina kunder att erbjuda fler tjänster till slutanvändare när deras verksamheter växer.

Relevo är återförsäljare och implementerar lösningar från BitTitan.