Relevo AB

I en värld där det finns gott om företag och personer som pratar IT kan det vara skönt med en partner som är van att faktiskt skapa och ta ansvar för ledande IT-lösningar.

Dagligen ser vi aktörer som berättat för kunder om hur mycket de kan tjäna på rätt IT. Vi måste fråga oss hur mycket de litar på det de säger när de sedan själva har obefintlig eller daterad infrastruktur och säkerhet i de interna systemen?

På Relevo bygger vi state-of-the-art-lösningar åt våra namnkunniga kunder, men också åt oss själva. Om vi inte själva testar och använder den senaste tekniken och de bästa lösningar, hur skall vi då kunna förorda, demonstrera och visa den för kunder på ett trovärdigt sätt?

Vårt demo-rum Cubicle, våra certifikatbaserade säkerhetslösningar med tvåfaktorautentisering  och den här hemsidan – är exempel på sådant vi formgivit och byggt själva.

Vi vill jobba så därför att vi är övertygade om att tilltro till egna lösningar är grunden för genuint ansvarstagande och ständigt överträffade förväntningar hos våra kunder. Det är också grunden för att hålla oss up-to-date med teknikutvecklingen och för att förstå våra kunders överväganden och behov.

Våra långsiktiga kundrelationer vilar på dessa hörnpelare:

På den här hemsidan kan du läsa mer om oss och en del av det vi utvecklat och de uppdrag vi utfört – och du kan hålla utkik här efter mer information om produkter och lösningar vi ännu inte släppt.

Kontakta oss gärna för ett möte med en av våra experter som kan berättar mer om våra konsultuppdrag och kreativa lösningar. Vi vill gärna smitta av oss av vår skaparglädje.

Välkommen!