Affärsområden

Vi brinner för området IT infrastruktur som vi ser som ett dynamiskt fält där organisationer med rätt kunskap om tillgängliga tekniker och metoder verkligen kan stärka sin effektivitet och ge verksamheteten utrymme och verktyg att fokusera på sin affär eller funktion.

 Just förmågan att balansera beprövad erfarenhet och nytänkande i överlägsna lösningar är vad som ofta nämns som skäl bakom valet av experter från Relevo.

 Våra konsulter är inte i första hand missionärer. Vi vet visserligen vad du bör tänka på och vilka val som behöver göras – och vi berättar gärna om det på ett sätt som gör informationen tillgänglig för... Läs mer »

Den digitala arbetsplatsen är något som berör de flesta. Andelen sysselsatta i Sverige som regelbundet använder dator som verktyg i sitt arbete beräknas ligga i snitt runt 80% vilket gör detta område till ett utav de viktigaste inom IT.

Relevo's kompetens inom området digital arbetsplats är omfattande och vi har en erfarenhetsbank där vi ansvarat för implementationen av den digitala arbetsplatsen med upp till 100 000 datorer i ett och samma projekt. Vi har under många år arbetat inom myndighetsvärlden samt bank och finans vilket gjort att vi utvecklat en förmåga att balansera motpolerna säkerhet och användarvänlighet.

 Inom den digitala arbetsplatsen har... Läs mer »

Moderna säkerhetslösningar är lika mycket en väg till att frigöra möjligheter som att inskränka dem. Väl utformade system och rutiner kring IT-säkerhet är verktyg som skyddar känslig information samtidigt som den stärker verksamheten genom att rätt personer får tillgång till rätt och relevant information vid rätt tidpunkt. Det kan vara en lika viktigt del av säkerhetslösningen att förhindra att data lagras på fel ställen eller av fel personer som att förhindra intrång och missbruk av information.

Att förstå affärs- och funktionsbehov och att kunna anpassa nivån på säkerhetslösningar efter dessa är centralt för den som vill lyckas i sitt säkerhetsarbete. En... Läs mer »