Utmärkelser & bedrifter

Tisdag, 8:e juni 2021

Kreditvärdighet AAA

Efter flertalet år av tunga investeringar är vi riktigt glada över att åter igen kunna ställa oss i den lilla skaran med svenska företag som innehar Bisnode AAA-betyg i kreditvärdighet. Att som oberoende företag kunna bygga och påvisa finansiell stabilitet på detta sätt är något vi såklart är stolta över. Det är ett riktigt spännande nytt kapitel som Relevo påbörjat och detta betyg ger också en liten fingervisning om vart vi är påväg.

Torsdag, 28:e november 2019

Quest Silver partner

Med vår tunga expertis inom Quest-produkterna lyfter vi nu partnerskapet till nästa nivå. Vi är glada och stolta att kunna berätta att vi idag har blivit Quest silver partner och vi ser fram emot ett fortsatt kul och givande samarbete tillsammans med en av våra viktiga partners.

Tisdag, 1:a januari 2019

Gott nytt år!

2018 blev ännu ett mycket framgångsrikt år för Relevo. Med många nya spännande konsultprojekt, en tillväxt på över 20% och en återgång till att göra vinst i vår verksamhet efter tre år av tunga och framgångsrika investeringar i vår egenutvecklade telekomplattform Tendfor.

Vi vill rikta vårt tack och vår varma uppskattning till våra kunder och partners för att de varit en så viktig del i det.

Onsdag, 10:e januari 2018

Relevo behåller Mircrosoft Gold-partnerskap

För det 10:e raka året är vi på Relevo stolta att behålla guldnivån på vårt partnerskap med Microsoft under 2018.