Relevo-anställda

Måndag, 11:e oktober 2021

Ny stjärna till teamet

Anders har verkat i IT-branschen sedan slutet av 90-talet och har en riktigt tung portfölj med lång och djup kunskap och erfarenhet inom bland annat virtualisering och it-säkerhet. Anders är en engagerad och nyfiken person som med sina gedigna kunskaper och sin lugna personlighet skapar en trygghet utöver det vanliga.

Att få hälsa teknikstjärnan Anders välkommen till Relevo-teamet är förstås något som känns fantastiskt bra!

Varmt välkommen Anders!

Onsdag, 1:a september 2021

Äntligen

Idag får vi äntligen nöjet att hälsa ytterligare en IT-stjärna välkommen till Relevo-teamet. Dennis är en, av många, väldigt uppskattad konsult där hans sociala kompetens i kombination med hans djupa tekniska kunskaper skapar en härlig dynamik och riktigt grymma leveranser i de uppdrag han medverkar. Dennis har sitt expertisområde inom Azure och Microsoft 365 där han också samlat på sig en rad certifieringar genom åren.

Varmt välkommen till Relevo Dennis Karlsson!

Torsdag, 26:e augusti 2021

Glädjebeskeden fortsätter

Nu är det nära! Pär Hultman som är en extremt rutinerad tekniker, arkitekt och rådgivare och som för många i branschen är ett bekant ansikte har valt att ansluta sig till Relevo-teamet. Pär har en fantastiskt härlig personlighet och har en gedigen erfarenhet av arbete i stora internationella on-prem och cloud miljöer där han bland annat är expert på områden inom IT-infrastruktur, IT-säkerhet och DevOps.

Vi är såklart väldigt glada att kunna presentera Pär som vår... Läs mer »

Måndag, 16:e augusti 2021

Riktigt bra start på hösten

Vi kan med stolthet och glädje berätta att Mikael Andersson valt att ansluta sig till Relevo-teamet. Att få starta upp hösten med ett sådant besked är ju fantastiskt. Med sina +20 år inom IT i roller som arkitekt, rådgivare och teknisk specialist är Micke ett utav de tyngre och rutinerade stjärnskotten i branschen. Han har en gedigen kunskap och erfaranhet i området IT-infrastruktur där han ängnat mycket tid åt bland annat Active Directory, Exhange, Skype/Teams... Läs mer »

Torsdag, 1:a april 2021

Vår resa fortsätter

Idag gör Daniel sin första arbetsdag på Relevo - vilket är fantastikt kul! Han stärker upp vårt seniora konsultgäng med en mångårig bakgrund som arkitekt och från ledande anvarsroller från bland annat myndighetsvärlden. Daniel kliver också in och axlar rollen som ansvarig för vårt affärsområde digital arbetsplats.

Otroligt roligt och varmt välkommen Daniel!

Måndag, 4:e januari 2021

Rivstart

Vi startar upp året med att stolt presentera IT-stjärnan Pernilla som från årsskiftet är en del av Relevo-gänget. Pernilla har en gedigen bakgrund inom drift och förvaltning av IT-infrastruktur så väl som integration och utveckling något som gör att hon besitter ett väl utvecklat DevOps tänk.

Som person är hon väldigt driven och tävlingsinriktad vilket har resulterat i inte mindre än 3 SM-guld och 1-VM brons i hennes favoritsport futsal.

Vi är väldigt glada över att ha... Läs mer »

Torsdag, 12:e november 2020

Relevo fortsätter att växa!

Då kan vi äntligen berätta om ytterligare en fantastisk rekrytering - vi är otroligt glada och stolta över att idag få välkomna Michael Bark till vårt konsultteam! Micke har en gedigen erfarenhet från komplexa IT-infrastrukturmiljöer från bland annat myndighetsvärlden.

Mickes spjutspetskompetens ligger inom mail, messaging och katalogtjänster där hans djupa tekniska kompetens i kombination med hans kommunikativa personlighet gör att han alltid värdesätts högt i sina uppdrag och leveranser.

Varmt välkommen Micke!

Fredag, 18:e september 2020

Ny stjärnrekrytering

Efter en ordentligt flygande start på hösten med många nya spännande kontakter så kan vi sträcka lite ytterligare på oss och berätta att Andreas Brandt anslutit sig till vårt team på Relevo.

Andreas som har varit verksam i IT-branschen under lång tid, och som för många är ett välkänt ansikte, kommer med sin erfarenhet och kompetens inom bland annat marknad och kundrelationer stärka upp våra leveranser ytterligare.

Varmt välkommen till Relevo i rollen som vår CRO Andreas!

Torsdag, 19:e december 2019

Julmiddag 2019

Efter ett riktigt roligt och händelserikt år hade vi i går förmånen att få avnjuta vår julmiddag och fira våra framgångar i ett Chambre Séparée på Fotografiska. Det var en fantastisk kväll i trevliga lokaler med grym utsikt och otroligt spännande mat i kombination med det bästa sällskapet!

Fredag, 13:e december 2019

Välkommen Krister

Att få avsluta året med ytterligare en fantastiskt rekrytering i form av Krister Hammarlund är något vi på Relevo verkligen är glada och stolta över. Krister har en lång och gedigen erfarenhet inom området IT-infrastruktur där han bland annat har expertkompetens och erfarenhet av att arbeta med datacenter transformationer i stora och internationella organisationer.

Vi hälsar dig varmt välkommen Krister!