Relevo-anställda

Måndag, 12:e februari 2024

Ny medarbetare!

Vi är otroligt glada över att få hälsa Paul välkommen till Relevos seniora konsultgäng! Paul är en väldigt pedagogisk och socialt kompetent person som kommer att stärka upp vårt affärsområden Digital arbetsplats med riktigt djupa kunskaper inom Microsoft Cloud och områden som Microsoft 365, Intune, Azure och Defender bara för att nämna några saker.

Utanför arbetstid så lägger Paul gärna tid på sin familj och sina intressen som bland annat är att hosta game-servers och att... Läs mer »

Fredag, 20:e januari 2023

Fantastisk start på 2023

Tomas är sedan tidigare ett känt ansikte för många i Relevo-teamet där flertalet redan haft nöjet att arbeta tillsammans med honom i spännande projekt. Vi är därför extremt glada över att Tomas valt att ansluta sig till oss och förstärker upp med ytterligare tung kompentens inom bland annat cybersäkerhet. Tomas är socialt väldigt kompetent och han är lätt att tycka om. Det i kombination med hans trygga utstrålning, djupa expertkunskap och mångåriga erfarenhet gör honom... Läs mer »

Tisdag, 1:a november 2022

Pär åter i Relevo-teamet!

Det är fantastiskt roligt att kunna meddela att vi har vår första hemvändare i form av Pär Hårdberg. Pär sökte sig till nya spännande äventyr under 2015 men har nu valt att återigen ansluta sig till vårt seniora konsult-team.

Pär har en bred och gedigen erfarenhet med många år i branschen med leveranser inom digital arbetsplats och it-infrastruktur. Pär är väldigt duktig på att finna sin plats sig i nya miljöer och konstellationer där han snabbt... Läs mer »

Lördag, 27:e augusti 2022

Höst kickoff

Lördag den 27/8 blev inte bara en fantastisk sommardag med temparaturer som liknar de bästa runt medelhavet. Vi på Relevo passade också på att mingla tillsammans med våra respektive och barn som självklart var inbjudna.

Det blev en riktigt härlig kväll med en proffsig kock, grymma servitriser, fantastisk mat och dryck toppat med hemma-känsla (inte så konstigt eftersom vi var hemma hos fam Peterson).

Måndag, 15:e augusti 2022

Nästa nivå

Vi fortsätter växa stadigt samtidigt som vi höjer ribban ytterligare ett snäpp. Vi är därför väldigt glada över att Emil har valt att ansluta sig till oss med sin grymma erfarenhet kring kundvård och sitt tekniska intresse. Tillsammans med Emil kommer vi att stärka våra relationer ytterligare och fortsätta vår fantastiska tillväxtresa.

Emil har en spännande bakgrund inom både sälj och som tekniker vilket gör att han har väldigt lätt för att förstå och uppfatta vad... Läs mer »

Onsdag, 10:e augusti 2022

Välkommen Björn

Relevo fortsätter att attrahera några av maknadens skickligaste IT-konsulter och nu får vi äntligen möjligheten att hälsa Björn välkommen till Relevo-teamet! Björn har bakgrund inom IT-infrastruktur med djupa kunskaper inom Active Directory, Exchange, MFA, Powershell, M365 och Quest både on-prem och i molnet - bara för att nämna några saker.

Björn stärker upp Team IT-infrastruktur och med sin djupa tekniska kunskap och sin fantastiskt sociala kompetens. Björn har också ett stort intresse för Dart vilket är... Läs mer »

Måndag, 1:a augusti 2022

Ny stjärna till team IT-säkerhet

Vi är riktigt stolta över att få möjligheten att presentera en stjärna som Dennis redan innan hösten har tagit fart.

Dennis har en gedigen erfarenhet från IT-branschen där ha jobbat med bland annat IT-säkerhet innefattande SIEM och Cloud (M365, Azure). Dennis har också en IT-forensisk bakgrund med erfarenhet bland annat av NUIX-produkter med kunder inom både svensk och internationellt rättsväsen bara för att nämna några exempel.

Varmt välkommen till Relevo Dennis!

Torsdag, 16:e juni 2022

Sommarevent 2022

Som bolag så håller vi ett högt tempo och för att matcha det så samlades vi under en fartfylld kväll med folkrace, paintball och god middag där vi kunde fira våra framgångar och blicka framåt.

Tisdag, 1:a mars 2022

Ytterligare tung förstärkning

Toni har en lång och gedigen bakgrund i IT-branschen där han bland annat stärker upp vår kompetens inom VMware och behärskar allt från roller som teknisk spjutspets till arkitekt och teknisk projektledning.

Toni är en efterlängtad superstjärna som vi är fantastisk glada över att äntligen få nöjet att presentera!

Varmt välkommen till Relevo Toni!

Måndag, 11:e oktober 2021

Ny stjärna till teamet

Anders har verkat i IT-branschen sedan slutet av 90-talet och har en riktigt tung portfölj med lång och djup kunskap och erfarenhet inom bland annat virtualisering och it-säkerhet. Anders är en engagerad och nyfiken person som med sina gedigna kunskaper och sin lugna personlighet skapar en trygghet utöver det vanliga.

Att få hälsa teknikstjärnan Anders välkommen till Relevo-teamet är förstås något som känns fantastiskt bra!

Varmt välkommen Anders!