Konsultuppdrag

Måndag, 4:e maj 2020

Säkerhetsuppdrag hos Global industrikoncern

Covid-19 har inneburit stor förändringar på många olika sätt. Bland annat har IT-brottsligheten ökat och vi är därför lite extra stolta och glada över att vi fått det stora förtroendet att kliva in och stötta vår globala kunds säkerhetsteam.

Måndag, 27:e april 2020

Ytterligare uppdrag inom försvarsindustrin

Otroligt roligt att vi återigen fått möjligheten att bidra med vår kompetens i den innersta kärnan av it-miljö hos en av våra kunder inom försvarsindustrin.

Måndag, 10:e februari 2020

Premiär för vår tjänst Principal Advisor!

Avlastning, erfarenhet, överblick och framtidsvision är bara några av nyckelorden i vårt nya koncept. Hör av dig till oss på Relevo om du vill veta mer!

Torsdag, 28:e november 2019

Quest Silver partner

Med vår tunga expertis inom Quest-produkterna lyfter vi nu partnerskapet till nästa nivå. Vi är glada och stolta att kunna berätta att vi idag har blivit Quest silver partner och vi ser fram emot ett fortsatt kul och givande samarbete tillsammans med en av våra viktiga partners.

Måndag, 4:e november 2019

Ledaransvar för digital arbetsplats

Vi breddar vår kundkrets inom digital arbetsplats ytterligare. Den här gången har vi fått det fina förtroendet från ytterligare en av våra svenska myndigheter inom finanssektorn att leda arbetet inom digital arbetsplats.

Måndag, 16:e september 2019

Förtroende hos ett utav Sveriges viktigaste institut

Relevo har fått förtroendet att på teknikernivå vara med och förnya ett av Sveriges viktigaste instituts digitala arbetsplats.

Måndag, 24:e juni 2019

Migreringsuppdrag på Vattenfall

Som en av de få aktörerna med Quest PSO kompetens blir Relevo's experter ofta tillfrågade om att stötta i stora migreringsarbeten. Ödmjukt är vi stolta och tycker att det är otroligt kul att vi fortsätter vara efterfrågade.

Måndag, 10:e juni 2019

Uppdrag inom försvar och säkerhetsindustrin

Genom vår spjutspetskompetens har Relevo fått möjligheten att bidra med utredningar och tekniskexpertis till ett företag med högt ställda säkerhetskrav samtidigt som de verkligen ligger i teknologisk framkant.

Onsdag, 3:e april 2019

Ny teknik-stjärna i gänget

Vi är stolta och glada att Leif Hannusas har valt att ansluta till vårt team. Leif är en senior expert med tung bakgrund inom virtualisering och Microsoft-infrastruktur. Hans förmåga att lyssna och snabbt sätta sig in i teknikfrågor och i andras perspektiv gör honom till en initiativrik, drivande och uppskattad tillgång hos kunder och i Relevos grymma konsultgäng.

Onsdag, 9:e januari 2019

Galen start

2019 har redan startat urstarkt för Relevo. Vi har redan tecknat avtal som innebär:

  • Förlängt förtroende för tre experter hos två av våra största banker.
  • Förlängda avtal för två experter på två centrala myndigheter.
  • Uppdrag som teknisk projektledare inom infrastruktur via ny upphandling på Trafikverket.