Företag & finans

Onsdag, 1:a januari 2020

Gott nytt år

Efter att ha avslutat ännu ett roligt och framgångsrikt år ser vi med stor spänning fram emot 2020 då Relevo är i en expansiv fas med många fantastiska möjligheter.

Vi vill rikta ett stor tack och vår varmaste uppskattning till alla våra kunder och partners - vi ser fram emot ett fortsatt roligt 2020 tillsammans!

Tisdag, 12:e februari 2019

Utmana Relevo för framtiden!

Nu kan du tävla mot oss och gäng som Alpina skidlandslaget i appen OneTonneFuture. Allt i syfte att minska koldioxidavtrycket och ta fighten för en hållbar framtid.

Vi har tre team i kampen, ni hittar oss under "Topplistan" i appen. På länken nedan kan du kanske även hitta ett ansikte du känner igen under citat-/referensavsnittet i slutet. 

Hur hållbara är ni?

Onsdag, 9:e januari 2019

Galen start

2019 har redan startat urstarkt för Relevo. Vi har redan tecknat avtal som innebär:

  • Förlängt förtroende för tre experter hos två av våra största banker.
  • Förlängda avtal för två experter på två centrala myndigheter.
  • Uppdrag som teknisk projektledare inom infrastruktur via ny upphandling på Trafikverket.
Tisdag, 1:a januari 2019

Gott nytt år!

2018 blev ännu ett mycket framgångsrikt år för Relevo. Med många nya spännande konsultprojekt, en tillväxt på över 20% och en återgång till att göra vinst i vår verksamhet efter tre år av tunga och framgångsrika investeringar i vår egenutvecklade telekomplattform Tendfor.

Vi vill rikta vårt tack och vår varma uppskattning till våra kunder och partners för att de varit en så viktig del i det.

Onsdag, 13:e december 2017

Julavslutning på Tvätteriet

Relevo-teamet avslutade ett fantastiskt 2017 med en spännande luciakväll på Adam/Albin:s Tvätteriet. Här firade vi av året – som bland annat innehöll en omsättningsökning på över 30% – med utsökt mat och handfasta matlagningstips i eldens, glödens och rökens tecken - wow!