Nyheter

Tisdag, 1:a mars 2022

Ytterligare tung förstärkning

Toni har en lång och gedigen bakgrund i IT-branschen där han bland annat stärker upp vår kompetens inom VMware och behärskar allt från roller som teknisk spjutspets till arkitekt och teknisk projektledning.

Toni är en efterlängtad superstjärna som vi är fantastisk glada över att äntligen få nöjet att presentera!

Varmt välkommen till Relevo Toni!

Måndag, 3:e januari 2022

Året som gick

2021 går till Relevo’s historieböcker som ett minst sagt imponerade år och är också startskottet på den otroligt spännande resan som vi nu gör. Med en fantastisk omsättningsökning på 52 procent och ett gäng nya roliga och kompetenta medarbetare tar vi oss ann 2022 och fortsätter göra det vi är bäst på!

Ett stort tack till våra kunder, partners och alla suveräna medarbetare på Relevo!

Måndag, 11:e oktober 2021

Ny stjärna till teamet

Anders har verkat i IT-branschen sedan slutet av 90-talet och har en riktigt tung portfölj med lång och djup kunskap och erfarenhet inom bland annat virtualisering och it-säkerhet. Anders är en engagerad och nyfiken person som med sina gedigna kunskaper och sin lugna personlighet skapar en trygghet utöver det vanliga.

Att få hälsa teknikstjärnan Anders välkommen till Relevo-teamet är förstås något som känns fantastiskt bra!

Varmt välkommen Anders!

Onsdag, 1:a september 2021

Äntligen

Idag får vi äntligen nöjet att hälsa ytterligare en IT-stjärna välkommen till Relevo-teamet. Dennis är en, av många, väldigt uppskattad konsult där hans sociala kompetens i kombination med hans djupa tekniska kunskaper skapar en härlig dynamik och riktigt grymma leveranser i de uppdrag han medverkar. Dennis har sitt expertisområde inom Azure och Microsoft 365 där han också samlat på sig en rad certifieringar genom åren.

Varmt välkommen till Relevo Dennis Karlsson!

Torsdag, 26:e augusti 2021

Glädjebeskeden fortsätter

Nu är det nära! Pär Hultman som är en extremt rutinerad tekniker, arkitekt och rådgivare och som för många i branschen är ett bekant ansikte har valt att ansluta sig till Relevo-teamet. Pär har en fantastiskt härlig personlighet och har en gedigen erfarenhet av arbete i stora internationella on-prem och cloud miljöer där han bland annat är expert på områden inom IT-infrastruktur, IT-säkerhet och DevOps.

Vi är såklart väldigt glada att kunna presentera Pär som vår... Läs mer »

Måndag, 16:e augusti 2021

Riktigt bra start på hösten

Vi kan med stolthet och glädje berätta att Mikael Andersson valt att ansluta sig till Relevo-teamet. Att få starta upp hösten med ett sådant besked är ju fantastiskt. Med sina +20 år inom IT i roller som arkitekt, rådgivare och teknisk specialist är Micke ett utav de tyngre och rutinerade stjärnskotten i branschen. Han har en gedigen kunskap och erfaranhet i området IT-infrastruktur där han ängnat mycket tid åt bland annat Active Directory, Exhange, Skype/Teams... Läs mer »

Tisdag, 8:e juni 2021

Kreditvärdighet AAA

Efter flertalet år av tunga investeringar är vi riktigt glada över att åter igen kunna ställa oss i den lilla skaran med svenska företag som innehar Bisnode AAA-betyg i kreditvärdighet. Att som oberoende företag kunna bygga och påvisa finansiell stabilitet på detta sätt är något vi såklart är stolta över. Det är ett riktigt spännande nytt kapitel som Relevo påbörjat och detta betyg ger också en liten fingervisning om vart vi är påväg.

Måndag, 7:e juni 2021

ARROW ECS Partner

Det är riktigt kul att ytterligare en känd internationell aktör ansluter sig till Relevo som partner. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete! Du kan läsa mer om Arrow ECS under partnerskap.

Torsdag, 1:a april 2021

Vår resa fortsätter

Idag gör Daniel sin första arbetsdag på Relevo - vilket är fantastikt kul! Han stärker upp vårt seniora konsultgäng med en mångårig bakgrund som arkitekt och från ledande anvarsroller från bland annat myndighetsvärlden. Daniel kliver också in och axlar rollen som ansvarig för vårt affärsområde digital arbetsplats.

Otroligt roligt och varmt välkommen Daniel!

Måndag, 1:a februari 2021

Insight Partner

Vi fortsätter att utöka vårt nätverk med ytterligare en strategisk partner, vilket är fantastikt kul. Vi ser fram emot ett fortsatt roligt samarbete på den resa vi redan påbörjat!