Nyheter

Måndag, 11:e oktober 2021

Ny stjärna till teamet

Anders har verkat i IT-branschen sedan slutet av 90-talet och har en riktigt tung portfölj med lång och djup kunskap och erfarenhet inom bland annat virtualisering och it-säkerhet. Anders är en engagerad och nyfiken person som med sina gedigna kunskaper och sin lugna personlighet skapar en trygghet utöver det vanliga.

Att få hälsa teknikstjärnan Anders välkommen till Relevo-teamet är förstås något som känns fantastiskt bra!

Varmt välkommen Anders!

Onsdag, 1:a september 2021

Äntligen

Idag får vi äntligen nöjet att hälsa ytterligare en IT-stjärna välkommen till Relevo-teamet. Dennis är en, av många, väldigt uppskattad konsult där hans sociala kompetens i kombination med hans djupa tekniska kunskaper skapar en härlig dynamik och riktigt grymma leveranser i de uppdrag han medverkar. Dennis har sitt expertisområde inom Azure och Microsoft 365 där han också samlat på sig en rad certifieringar genom åren.

Varmt välkommen till Relevo Dennis Karlsson!

Torsdag, 26:e augusti 2021

Glädjebeskeden fortsätter

Nu är det nära! Pär Hultman som är en extremt rutinerad tekniker, arkitekt och rådgivare och som för många i branschen är ett bekant ansikte har valt att ansluta sig till Relevo-teamet. Pär har en fantastiskt härlig personlighet och har en gedigen erfarenhet av arbete i stora internationella on-prem och cloud miljöer där han bland annat är expert på områden inom IT-infrastruktur, IT-säkerhet och DevOps.

Vi är såklart väldigt glada att kunna presentera Pär som vår... Läs mer »

Måndag, 16:e augusti 2021

Riktigt bra start på hösten

Vi kan med stolthet och glädje berätta att Mikael Andersson valt att ansluta sig till Relevo-teamet. Att få starta upp hösten med ett sådant besked är ju fantastiskt. Med sina +20 år inom IT i roller som arkitekt, rådgivare och teknisk specialist är Micke ett utav de tyngre och rutinerade stjärnskotten i branschen. Han har en gedigen kunskap och erfaranhet i området IT-infrastruktur där han ängnat mycket tid åt bland annat Active Directory, Exhange, Skype/Teams... Läs mer »

Tisdag, 8:e juni 2021

Kreditvärdighet AAA

Efter flertalet år av tunga investeringar är vi riktigt glada över att åter igen kunna ställa oss i den lilla skaran med svenska företag som innehar Bisnode AAA-betyg i kreditvärdighet. Att som oberoende företag kunna bygga och påvisa finansiell stabilitet på detta sätt är något vi såklart är stolta över. Det är ett riktigt spännande nytt kapitel som Relevo påbörjat och detta betyg ger också en liten fingervisning om vart vi är påväg.

Måndag, 7:e juni 2021

ARROW ECS Partner

Det är riktigt kul att ytterligare en känd internationell aktör ansluter sig till Relevo som partner. Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete! Du kan läsa mer om Arrow ECS under partnerskap.

Torsdag, 1:a april 2021

Vår resa fortsätter

Idag gör Daniel sin första arbetsdag på Relevo - vilket är fantastikt kul! Han stärker upp vårt seniora konsultgäng med en mångårig bakgrund som arkitekt och från ledande anvarsroller från bland annat myndighetsvärlden. Daniel kliver också in och axlar rollen som ansvarig för vårt affärsområde digital arbetsplats.

Otroligt roligt och varmt välkommen Daniel!

Måndag, 1:a februari 2021

Insight Partner

Vi fortsätter att utöka vårt nätverk med ytterligare en strategisk partner, vilket är fantastikt kul. Vi ser fram emot ett fortsatt roligt samarbete på den resa vi redan påbörjat!

Måndag, 4:e januari 2021

Rivstart

Vi startar upp året med att stolt presentera IT-stjärnan Pernilla som från årsskiftet är en del av Relevo-gänget. Pernilla har en gedigen bakgrund inom drift och förvaltning av IT-infrastruktur så väl som integration och utveckling något som gör att hon besitter ett väl utvecklat DevOps tänk.

Som person är hon väldigt driven och tävlingsinriktad vilket har resulterat i inte mindre än 3 SM-guld och 1-VM brons i hennes favoritsport futsal.

Vi är väldigt glada över att ha... Läs mer »

Fredag, 1:a januari 2021

Gott nytt år!

2020 tog en vändning som troligtvis ingen hade räknat med och världen har fått anpassa sig i väntan på en lösning.

Parallellt så har Relevo's projekt Tendfor separerats från vår verksamhet och står från 2021 för första gången på helt egna ben. För Relevo innebär det ett extremt spännande 2021 eftersom vi nu kommer att fokusera och lägga all vår tid och kraft på vår redan snabbt växande konsultverksamhet.

Under året har vi expanderat med nya viktiga... Läs mer »