Nyheter

Torsdag, 1:a april 2021

Vår resa fortsätter

Idag gör Daniel sin första arbetsdag på Relevo - vilket är fantastikt kul! Han stärker upp vårt seniora konsultgäng med en mångårig bakgrund som arkitekt och från ledande anvarsroller från bland annat myndighetsvärlden. Daniel kliver också in och axlar rollen som ansvarig för vårt affärsområde digital arbetsplats.

Otroligt roligt och varmt välkommen Daniel!

Måndag, 1:a februari 2021

Insight Partner

Vi fortsätter att utöka vårt nätverk med ytterligare en strategisk partner, vilket är fantastikt kul. Vi ser fram emot ett fortsatt roligt samarbete på den resa vi redan påbörjat!

Måndag, 4:e januari 2021

Rivstart

Vi startar upp året med att stolt presentera IT-stjärnan Pernilla som från årsskiftet är en del av Relevo-gänget. Pernilla har en gedigen bakgrund inom drift och förvaltning av IT-infrastruktur så väl som integration och utveckling något som gör att hon besitter ett väl utvecklat DevOps tänk.

Som person är hon väldigt driven och tävlingsinriktad vilket har resulterat i inte mindre än 3 SM-guld och 1-VM brons i hennes favoritsport futsal.

Vi är väldigt glada över att ha... Läs mer »

Fredag, 1:a januari 2021

Gott nytt år!

2020 tog en vändning som troligtvis ingen hade räknat med och världen har fått anpassa sig i väntan på en lösning.

Parallellt så har Relevo's projekt Tendfor separerats från vår verksamhet och står från 2021 för första gången på helt egna ben. För Relevo innebär det ett extremt spännande 2021 eftersom vi nu kommer att fokusera och lägga all vår tid och kraft på vår redan snabbt växande konsultverksamhet.

Under året har vi expanderat med nya viktiga... Läs mer »

Torsdag, 3:e december 2020

VMware Partner

Vi utökar vårt redan namntunga partnernätverk med ytterligare en partner i världsklass inom virtualisering. Partnerskapet med VMware adderar ytterligare möjligheter inom vår leverans av expertis inom området. 

Torsdag, 12:e november 2020

Relevo fortsätter att växa!

Då kan vi äntligen berätta om ytterligare en fantastisk rekrytering - vi är otroligt glada och stolta över att idag få välkomna Michael Bark till vårt konsultteam! Micke har en gedigen erfarenhet från komplexa IT-infrastrukturmiljöer från bland annat myndighetsvärlden.

Mickes spjutspetskompetens ligger inom mail, messaging och katalogtjänster där hans djupa tekniska kompetens i kombination med hans kommunikativa personlighet gör att han alltid värdesätts högt i sina uppdrag och leveranser.

Varmt välkommen Micke!

Fredag, 18:e september 2020

Ny stjärnrekrytering

Efter en ordentligt flygande start på hösten med många nya spännande kontakter så kan vi stäcka lite ytterligare på oss och berätta att Andreas Brandt anslutit sig till vårt team på Relevo.

Andreas som har varit verksam i IT-branschen under lång tid, och som för många är ett välkänt ansikte, kommer med sin erfarenhet och kompetens inom bland annat marknad och kundrelationer stärka upp våra leveranser ytterligare.

Varmt välkommen till Relevo i rollen som vår CRO Andreas!

Måndag, 4:e maj 2020

Säkerhetsuppdrag hos Global industrikoncern

Covid-19 har inneburit stor förändringar på många olika sätt. Bland annat har IT-brottsligheten ökat och vi är därför lite extra stolta och glada över att vi fått det stora förtroendet att kliva in och stötta vår globala kunds säkerhetsteam.

Måndag, 27:e april 2020

Ytterligare uppdrag inom försvarsindustrin

Otroligt roligt att vi återigen fått möjligheten att bidra med vår kompetens i den innersta kärnan av it-miljö hos en av våra kunder inom försvarsindustrin.

Måndag, 10:e februari 2020

Premiär för vår tjänst Principal Advisor!

Avlastning, erfarenhet, överblick och framtidsvision är bara några av nyckelorden i vårt nya koncept. Hör av dig till oss på Relevo om du vill veta mer!