Nyheter

Torsdag, 3:e december 2020

VMware Partner

Vi utökar vårt redan namntunga partnernätverk med ytterligare en partner i världsklass inom virtualisering. Partnerskapet med VMware adderar ytterligare möjligheter inom vår leverans av expertis inom området. 

Torsdag, 12:e november 2020

Relevo fortsätter att växa!

Då kan vi äntligen berätta om ytterligare en fantastisk rekrytering - vi är otroligt glada och stolta över att idag få välkomna Michael Bark till vårt konsultteam! Micke har en gedigen erfarenhet från komplexa IT-infrastrukturmiljöer från bland annat myndighetsvärlden.

Mickes spjutspetskompetens ligger inom mail, messaging och katalogtjänster där hans djupa tekniska kompetens i kombination med hans kommunikativa personlighet gör att han alltid värdesätts högt i sina uppdrag och leveranser.

Varmt välkommen Micke!

Fredag, 18:e september 2020

Ny stjärnrekrytering

Efter en ordentligt flygande start på hösten med många nya spännande kontakter så kan vi sträcka lite ytterligare på oss och berätta att Andreas Brandt anslutit sig till vårt team på Relevo.

Andreas som har varit verksam i IT-branschen under lång tid, och som för många är ett välkänt ansikte, kommer med sin erfarenhet och kompetens inom bland annat marknad och kundrelationer stärka upp våra leveranser ytterligare.

Varmt välkommen till Relevo i rollen som vår CRO Andreas!

Måndag, 4:e maj 2020

Säkerhetsuppdrag hos Global industrikoncern

Covid-19 har inneburit stor förändringar på många olika sätt. Bland annat har IT-brottsligheten ökat och vi är därför lite extra stolta och glada över att vi fått det stora förtroendet att kliva in och stötta vår globala kunds säkerhetsteam.

Måndag, 27:e april 2020

Ytterligare uppdrag inom försvarsindustrin

Otroligt roligt att vi återigen fått möjligheten att bidra med vår kompetens i den innersta kärnan av it-miljö hos en av våra kunder inom försvarsindustrin.

Måndag, 10:e februari 2020

Premiär för vår tjänst Principal Advisor!

Avlastning, erfarenhet, överblick och framtidsvision är bara några av nyckelorden i vårt nya koncept. Hör av dig till oss på Relevo om du vill veta mer!

Onsdag, 1:a januari 2020

Gott nytt år

Efter att ha avslutat ännu ett roligt och framgångsrikt år ser vi med stor spänning fram emot 2020 då Relevo är i en expansiv fas med många fantastiska möjligheter.

Vi vill rikta ett stor tack och vår varmaste uppskattning till alla våra kunder och partners - vi ser fram emot ett fortsatt roligt 2020 tillsammans!

Torsdag, 19:e december 2019

Julmiddag 2019

Efter ett riktigt roligt och händelserikt år hade vi i går förmånen att få avnjuta vår julmiddag och fira våra framgångar i ett Chambre Séparée på Fotografiska. Det var en fantastisk kväll i trevliga lokaler med grym utsikt och otroligt spännande mat i kombination med det bästa sällskapet!

Fredag, 13:e december 2019

Välkommen Krister

Att få avsluta året med ytterligare en fantastiskt rekrytering i form av Krister Hammarlund är något vi på Relevo verkligen är glada och stolta över. Krister har en lång och gedigen erfarenhet inom området IT-infrastruktur där han bland annat har expertkompetens och erfarenhet av att arbeta med datacenter transformationer i stora och internationella organisationer.

Vi hälsar dig varmt välkommen Krister!

Torsdag, 28:e november 2019

Quest Silver partner

Med vår tunga expertis inom Quest-produkterna lyfter vi nu partnerskapet till nästa nivå. Vi är glada och stolta att kunna berätta att vi idag har blivit Quest silver partner och vi ser fram emot ett fortsatt kul och givande samarbete tillsammans med en av våra viktiga partners.