Nyheter

Torsdag, 16:e juni 2022

Sommarevent 2022

Som bolag så håller vi ett högt tempo och för att matcha det så samlades vi under en fartfylld kväll med folkrace, paintball och god middag där vi kunde fira våra framgångar och blicka framåt.

Tisdag, 1:a mars 2022

Ytterligare tung förstärkning

Toni har en lång och gedigen bakgrund i IT-branschen där han bland annat stärker upp vår kompetens inom VMware och behärskar allt från roller som teknisk spjutspets till arkitekt och teknisk projektledning.

Toni är en efterlängtad superstjärna som vi är fantastisk glada över att äntligen få nöjet att presentera!

Varmt välkommen till Relevo Toni!

Måndag, 3:e januari 2022

Året som gick

2021 går till Relevo’s historieböcker som ett minst sagt imponerade år och är också startskottet på den otroligt spännande resan som vi nu gör. Med en fantastisk omsättningsökning på 52 procent och ett gäng nya roliga och kompetenta medarbetare tar vi oss ann 2022 och fortsätter göra det vi är bäst på!

Ett stort tack till våra kunder, partners och alla suveräna medarbetare på Relevo!

Måndag, 11:e oktober 2021

Ny stjärna till teamet

Anders har verkat i IT-branschen sedan slutet av 90-talet och har en riktigt tung portfölj med lång och djup kunskap och erfarenhet inom bland annat virtualisering och it-säkerhet. Anders är en engagerad och nyfiken person som med sina gedigna kunskaper och sin lugna personlighet skapar en trygghet utöver det vanliga.

Att få hälsa teknikstjärnan Anders välkommen till Relevo-teamet är förstås något som känns fantastiskt bra!

Varmt välkommen Anders!

Onsdag, 1:a september 2021

Äntligen

Idag får vi äntligen nöjet att hälsa ytterligare en IT-stjärna välkommen till Relevo-teamet. Dennis är en, av många, väldigt uppskattad konsult där hans sociala kompetens i kombination med hans djupa tekniska kunskaper skapar en härlig dynamik och riktigt grymma leveranser i de uppdrag han medverkar. Dennis har sitt expertisområde inom Azure och Microsoft 365 där han också samlat på sig en rad certifieringar genom åren.

Varmt välkommen till Relevo Dennis Karlsson!