Nyheter

Måndag, 4:e november 2019

Ledaransvar för digital arbetsplats

Vi breddar vår kundkrets inom digital arbetsplats ytterligare. Den här gången har vi fått det fina förtroendet från ytterligare en av våra svenska myndigheter inom finanssektorn att leda arbetet inom digital arbetsplats.

Måndag, 16:e september 2019

Förtroende hos ett utav Sveriges viktigaste institut

Relevo har fått förtroendet att på teknikernivå vara med och förnya ett av Sveriges viktigaste instituts digitala arbetsplats.

Måndag, 2:a september 2019

Tillväxten av seniora IT-experter fortsätter

Ulf Josefsson är en mångfacetterad lagspelare med inriktning ledning och styrning - Ulf har en historia av olika chefspositioner och ansvarsroller inom IT. Med sitt breda register har Ulf möjligheten att enkelt förstå och sätta sig in i sina uppdrag ur flertalet perspektiv. Ulf har lång erfarenhet av att arbeta inom våra affärsområden infrastruktur, säkerhet och digital arbetsplats.

Otroligt roligt att få hälsa dig välkommen till Relevo-teamet Ulf!

Måndag, 24:e juni 2019

Migreringsuppdrag på Vattenfall

Som en av de få aktörerna med Quest PSO kompetens blir Relevo's experter ofta tillfrågade om att stötta i stora migreringsarbeten. Ödmjukt är vi stolta och tycker att det är otroligt kul att vi fortsätter vara efterfrågade.

Måndag, 10:e juni 2019

Uppdrag inom försvar och säkerhetsindustrin

Genom vår spjutspetskompetens har Relevo fått möjligheten att bidra med utredningar och tekniskexpertis till ett företag med högt ställda säkerhetskrav samtidigt som de verkligen ligger i teknologisk framkant.

Måndag, 29:e april 2019

Ytterligare en senior IT-expert till vårt team

Äntligen har vi fått möjligheten att hälsa Fredrik Falkenlind välkommen till vårt seniora konsult team. Fredrik har sin specialistkunskap inom IT-infrastruktur med inriktning katalogtjänster, mail och molnlösningar (O365, Azure). Fredriks tekniska kunnande i kombination med hans analytiska noggrannhet gör honom väldigt uppskattat i alla roller som han antar och speciellt som teknisk projektledare och infrastrukturkonsult.

Onsdag, 3:e april 2019

Ny teknik-stjärna i gänget

Vi är stolta och glada att Leif Hannusas har valt att ansluta till vårt team. Leif är en senior expert med tung bakgrund inom virtualisering och Microsoft-infrastruktur. Hans förmåga att lyssna och snabbt sätta sig in i teknikfrågor och i andras perspektiv gör honom till en initiativrik, drivande och uppskattad tillgång hos kunder och i Relevos grymma konsultgäng.

Onsdag, 20:e mars 2019

Relevo Azure & Teams Summit

På bilden ses delar av den skidåkande sektionen på vår Azure & Teams-konferens i ett soldränkt Courmayeur.

De italienska alperna levererade spännande upplevelser för de som inte åkte skidor, underbart välpreparerade pister, fantastiskt boende, god mat - men framförallt givande tekniksessioner och härligt umgänge med nästan hela vårt otroliga gäng. 

Tisdag, 12:e februari 2019

Utmana Relevo för framtiden!

Nu kan du tävla mot oss och gäng som Alpina skidlandslaget i appen OneTonneFuture. Allt i syfte att minska koldioxidavtrycket och ta fighten för en hållbar framtid.

Vi har tre team i kampen, ni hittar oss under "Topplistan" i appen. På länken nedan kan du kanske även hitta ett ansikte du känner igen under citat-/referensavsnittet i slutet. 

Hur hållbara är ni?

Onsdag, 9:e januari 2019

Galen start

2019 har redan startat urstarkt för Relevo. Vi har redan tecknat avtal som innebär:

  • Förlängt förtroende för tre experter hos två av våra största banker.
  • Förlängda avtal för två experter på två centrala myndigheter.
  • Uppdrag som teknisk projektledare inom infrastruktur via ny upphandling på Trafikverket.