Nyheter

Tisdag, 1:a januari 2019

Gott nytt år!

2018 blev ännu ett mycket framgångsrikt år för Relevo. Med många nya spännande konsultprojekt, en tillväxt på över 20% och en återgång till att göra vinst i vår verksamhet efter tre år av tunga och framgångsrika investeringar i vår egenutvecklade telekomplattform Tendfor.

Vi vill rikta vårt tack och vår varma uppskattning till våra kunder och partners för att de varit en så viktig del i det.

Fredag, 14:e december 2018

Luciamiddag 2018

På bilden umgås delar av Relevo-gänget i vår lounge innan vi gav oss iväg på luciamiddag på Adam & Albins fantastiska Tvätteriet-restaurang.   

Att ta del av när de lagar sin otroliga mat är alltid lika spännande - och att vi kunde kombinera det med att samla hela vårt grymma team för att fira ännu ett fantastiskt år med starkt tillväxt gjorde inte saken sämre.

Fredag, 14:e september 2018

Skype for Business-expert på myndighet

I samarbete med vår partner Crayon har vi fått uppdraget att bistå med en Skype for Business-expert hos en myndighet i södra Sverige.  

Tisdag, 4:e september 2018

Relevo System Center-expert till Myndighet

Under vårt ramavtal har ännu en Relevo-specialist blivit utsedd att bistå en av våra mest välkända myndigheter. Denna gång handlar de om System Center-expertis. 

Måndag, 20:e augusti 2018

AD, Skype4B och Exchange hos Myndighet

Vi har fått i uppdrag att hjälpa en myndighet med en senior expert i projekt inom Active Directory, Skype och Exchange. 

Måndag, 14:e maj 2018

Nytt avrop av Relevo-konsult till Myndighet

Vi kommer via vårt ramavtal leverera ytterligare en konsult till en central myndighet inom området stöd och team-arbetseffektivisering. 

Onsdag, 9:e maj 2018

Relevo NextGen Infrastructure Summit

Det fantastiska Relevo-gänget tillbringade några dagar på den magiska ön Sardinien för att i lugn or ro dra upp riktlinjerna för vårt utvecklings- och konsultarbete för framtiden.

Vårt pågående lyft av infrastrukturen i vår telekomsystem Tendfor – med målet att bli världens modernaste telefonistödsystemsplattform för hosting – var i fokus, liksom det ständiga arbetet med att erbjuda våra kunder på konsultsidan den allra bästa kunskapen när det gäller Microsoft-infrastruktur.

Vi fick även möjlighet till några utmanande och... Läs mer »

Måndag, 5:e mars 2018

Office 365-migrering hos Kreab

På Relevo är vi jätteglada över att återigen få möjligheten att bidra med en topptalang I vår långa relation med Kreab. Den här gången hjälper vi till med expertis vid flytt av alla mailboxar från en private cloud-lösning till Office 365.  

Torsdag, 22:a februari 2018

Arkitektuppdrag Nynas

Relevo bistår Nynas med en spetsarkitekt med infrastrukturarbete på deras on-prem- och off-prem-pattformar.

Onsdag, 10:e januari 2018

Relevo behåller Mircrosoft Gold-partnerskap

För det 10:e raka året är vi på Relevo stolta att behålla guldnivån på vårt partnerskap med Microsoft under 2018.