Nyheter

Måndag, 1:a januari 2018

H&M – Tekniskt lösningsansvar

Relevos långtidstillsatta expert hos den globala modejätten H&M får utökat förtroende i och med sin nya roll som TSR. Den nya titeln innebär huvudansvar för ett geografiskt spritt team av applikationstekniker.

Onsdag, 13:e december 2017

Julavslutning på Tvätteriet

Relevo-teamet avslutade ett fantastiskt 2017 med en spännande luciakväll på Adam/Albin:s Tvätteriet. Här firade vi av året – som bland annat innehöll en omsättningsökning på över 30% – med utsökt mat och handfasta matlagningstips i eldens, glödens och rökens tecken - wow!

Måndag, 4:e december 2017

Teknisk Projektledning på Skatteverket

Vi är glada över att ha fått förtroendet att bistå en av landets centrala myndigheter med Teknisk projektledning för upphandling/avrop av utskrift som tjänst för samtliga lokala kontor.

Måndag, 13:e november 2017

Microsoftspecialist hos storbank

Relevo har fått uppdraget att stötta systemförvaltarna hos en av Sveriges största banker när de genomför implementation respektive uppdatering av applikationer samt andra kritiska förändringar i IT-miljön.

Fredag, 10:e november 2017

Bufab – Active Directory health-check och rådgivning

Relevo anlitades för att utföra hälsokontroll och för att komma med åtgärdsförslag gällande Bufab’s Active Directory. Efter ett lyckat projekt fick Relevos seniora IT-arkitekt förtroendet att fortsätta som teknisk rådgivare med en bredare översyn av den befintliga miljön.

Fredag, 27:e oktober 2017

Rådgivning hos Samtrans

Vi bistår med konsultation kring organisationens nuvarande klientplattform och rådgivning inför upphandling av nästa generation.

Torsdag, 14:e september 2017

Relevo & Tendfor kastar loss

För att fira våra framgångar och för att sparka igång hösten ordentligt tog vi hjälp av 1600 hästar. Vi kan lova att det sög till ordentligt i magen när vi drog iväg trots att vi var alla 16 ombord.  

En trevlig middag vid vattnet avrundade kvällen och erbjöd tillfälle till värdefulla samtal i vårt växande grymma team.

Stort tack Peter, Simon och Pelle för att ni hjälpte oss till en oförglömlig kväll!

Måndag, 11:e september 2017

Äntligen hos Relevo

Andreas Polgáry är en mångårig vän till Relevo som vi samarbetat med i flera olika projekt genom åren. Vi är därför lyckliga att äntligen kunna räkna honom en del av vår konsultuppställning på riktigt.

Med över 19 års erfarenhet av långa och kvalificerade projekt, ofta hos statliga och kommunala uppdragsgivare, är Andreas en av branschens riktiga tungviktare.

Andreas har mångårig erfarenhet inom flera infrastrukturområden och bland hans expertiser märks projektledning, upphandling, kravställning, utredning och analys.  

Onsdag, 9:e augusti 2017

Ny konsult-stjärna i teamet

Vi är stolta och glada att hälsa Madeleine Volter välkommen till Relevos starka konsultgäng.

Madeleine är en väldigt pedagogisk rådgivare som snabbt sätter sig in i nya teknikområden. Med sin IT-management-examen har hon en solid akademisk grund att bygga sin erfarenhet kring.

Med en bredd och ett sinne för att förstå helheten tycker Madeleine även att det är roligt och inspirerande att gå på djupet i tekniken. En mångsidighet som kommer tjäna våra kunder väl. 

Tisdag, 14:e mars 2017

Relevo Development Roadmap Summit

Under några fantastiska solig marsdagar i den lilla bergsnationen Andorra drog Relevo-teamet upp planerna för den spännande fortsatta utvecklingen av vår telekomplattform Tendfor.

Efter hårt arbete varvat med god mat och härliga utfärder i pisterna har vi nu ramverket för att fortsätta vårt höga innovationstempo baserat på vår unika kombination av IT-infrastruktur- och telekomkunnande.